Toneelgroep Kwast speelt “De ondergang van Raymond F.”

Raymond Feenstra, CEO van de grote multinational Coolworks en zijn vrouw, de bekende sociaal democratische euro-parlementariër Henriette Draaier, zijn vervreemd geraakt van hun vroegere idealen. Zij leven in hun eigen riante beschermde wereldje. Totdat Bas-Jan de Jong, onderzoeksjournalist en stiefzoon van Raymond, een documentaire wil maken over het leven en de carrière van zijn stiefvader. Hij is iets op het spoor dat op fraude lijkt.

Dan dringen ook nog eens het Vinex-koppel Dick (een overbodig geworden boekhouder bij Coolworks) en zijn vrouw Sharon (arbeidsongeschikt geworden na de zoveelste reorganisatie) het huis binnen van de ondernemer en de politica. Eerst nog op zoek naar een baan maar al snel naar een antwoord op de vraag wie de schuld is van hun belabberde situatie. Raymond Feenstra misschien? De ondergang van Raymond F. geschreven door Eric de Vroedt onder de oorspronkelijke titel Mightysociety4, is een maatschappelijke thriller over globalisering, populisme, en de kloof tussen de elite en de Dicks en Sharons van deze wereld.

Rolverdeling:
Raymond:   René Zegers
Henriette:   Jet Buijze
Bas-Jan:     Martin Bilstra
Dick:         Jan Willem Fokker
Sharon:      Pauline Zumbrink
Regie en bewerking: Adrian Goemans
Regieassistent: Ans van de Berg

Klik hier voor reserveringen en speeldata.